За кубчетата лед 

 

sugar cubes 256

 

 Пакетираният лед на кубчета е предназначен предимно за охлаждане на алкохолни и безалкохолни напитки. Водата от която се произвежда ледът е тройнофилтрирана, а после внимателно пакетиран и складиран под постоянен контрол, с което се подчертава качеството на продукта. Ледът на кубчета се съхранява при контролирана температура, за да осигури по-голяма трайност и всичко в съответствие с разпоредбите за хранителната индустрия (НАССР).

 


yToM9Kqjc

Ледена Епоха може да осигури лед на кубчета за различни тържества и събития, случващи се както в рамките на един ден, така и за по-продължителен период, като осигурява съхранението на леда чрез предоставянето на фризери. Фирмата предлага преференциални цени за големи количества. На постоянните си клиенти предлага 20% отстъпка от цените за пакет.

Ледена Епоха доставя, лед на кубчета, на заведения и магазини, като при нужда осигурява и оборотни фризери.

Кубчетата лед са опаковани в удобни 1 кг., 2 кг. и 5 кг. полиетиленови (LDPE) пакети, термозапечатани и съхранявани внимателно.

Екипът на Ледена Епоха работи усилено, за да направи продукта достъпен за всеки с перфектно качество и ниски цени.


ice cubes

 

За по-големи количества лед може да се свържете с "Еко Клас Груп", чрез посочения телефон или формата за обратна връзка. Екипът на фирмата ще се радва на всяко ново предизвикателство!

Всеки в бранша знае, няма нищо по-лошо от свършването на леда в разгара на купона!

© 2020 Ледена Епоха. Всички права са запазени.