ЗА КУБЧЕТАТА ЛЕД
ledПакетираният лед на кубчета е предназначен предимно за охлаждане на алкохолни и безалкохолни напитки. Водата от която се произвежда ледът е тройно филтрирана, а после внимателно машинно пакетиран и складиран под постоянен контрол, с което се подчертава качеството на продукта. Ледът на кубчета се съхранява при контролирана температура, за да осигури по-голяма трайност и всичко в съответствие с разпоредбите за хранителната индустрия (НАССР).


Ледена Епоха може да осигури лед на кубчета за различни тържества и събития, случващи се както в рамките на един ден, така и за по-продължителен период, като осигурява съхранението на леда чрез предоставянето на фризери.


 

 

 

НАТРОШЕН ЛЕД


led3Първокласно качество натрошен лед е подходящ за приготвяне на коктейли. Също се използва за охлаждане на витрини за риба и рибни продукти, както и в хранително-вкусовата промишленост.
Фирмата предлага преференциални цени за постоянните си клиенти и за големи количества. Ледена Епоха доставя лед на кубчета на заведения и магазини, като при нужда осигурява и рекламни фризери.
Кубчетата лед са опаковани в удобни 1 кг., 2 кг. и 5 кг. полиетиленови (LDPE) пакети, термозапечатани и съхранявани внимателно.
Екипът на Ледена Епоха работи усилено, за да направи продукта достъпен за всеки с перфектно качество и ниски цени.

За по-големи количества лед може да се свържете с "Еко Клас Груп", чрез посочения телефон или имейл. Екипът на фирмата ще се радва на всяко ново предизвикателство!
Всеки в бранша знае, няма нищо по-лошо от свършването на леда в разгара на купона!


 

 

© 2020 Ледена Епоха. Всички права са запазени.